Vrhunska tehnologija i profesionalna usluga

Najbolji primjer gdje je trošak ušteda

Sve su naše djelatnosti izravno ili posredno usmjerene na pružanje rješenja napajanja električnih uređaja ili postrojenja neprekidnim ili rezervnim napajanjima. Na tom području vodeći smo tim u Hrvatskoj. Uređaji koje nudimo iz ponude su najboljih svjetskih proizvođača. Savjetovanje pri izboru uređaja ili tehnologije te usluga servisiranja i održavanja pružaju našim klijentima vrhunsku razinu profesionalnosti. Naša informacijska služba i brojni servisni timovi odgovorit će na Vaš upit u najkraćem roku, baš kada je to najpotrebnije. Sve za neprekinut radni proces i Vaš miran san.

UPS – NEPREKIDNA NAPAJANJA

Polje djelatnosti po kojem smo prepoznatljivi. Od osnivanja do danas razvijamo ovaj segment, te nudimo rješenja od napajanja i zaštite najzahtjevnijih sustava do samo jedne radne stanice. Za naše inženjere ovdje nema neodgovorenih pitanja.

ELEKTROAGREGATI

Stacionarna rezervna napajanja industrijskih i uslužnih pogona ili mobilna rješenja za opskrbu energijom nepristupačnih ili nedovoljno opskrbljenih lokacija. Poput gradilišta ili javnih manifestacija na otvorenom, snage sve do 2.500 kVA.

ISTOSMJERNA NAPAJANJA

Rješenja uglavnom namijenjena za napajanje telekomunikacijskih sustava  i industrijskih pogona. Najčešće koristimo uređaje EATON, svjetskog lidera u proizvodnji ove vrste opreme, širokog raspona snage uređaja, od 750W – 378KW.

KOGENERACIJSKI SUSTAVI

Učinite svoja energetska postrojenja još učinkovitijima. Iskoristite većinu toplinske energije nastale u procesu proizvodnje električne energije i tako ostvarite značajne uštede, te dodatno smanjite negativan utjecaj na okoliš.

BATERIJE

Široka ponuda kvalitetnih VRLA (Valve Regulated Lead-Acid) baterija svjetskog proizvođača CSB. Kvalitetno dizajnirane, dugovječne i izuzetno jednostavne za održavanje, biti će pouzdano i dugoročno rješenje za napajanje vaših uređaja.

SERVIS I ODRŽAVANJE

Za pružanje što potpunije usluge, svoje vrijeme, tehnologiju i znanje stavili smo na raspolaganje našim klijentima. Nudimo servis, održavanje i testiranje uređaja i postrojenja s razinom podrške prilagođene svakom klijentu, sve do pune 24/7 usluge.

Tehnologija prilagođena Vašim radnim procesima


Najbolji omjer učinkovitosti i troškova

Samo najbolje je dovoljno dobro!


Za neprekinut i siguran rad

Vrhunsku stručnost i dubinsko znanje o neprekidnim napajanjima nije moguće pronaći u udžbenicima ni na internetskim tražilicama, do njih je moguće doći samo iznimnim trudom i nebrojenim radnim satima provedenim u rješavanju tehničkih zagonetki. No stručnost i znanje nisu dovoljni jer je povjerenje klijenata potrebno i opravdati. Kako ne bismo izgubili povjerenje naših klijenata, ništa ne prepuštamo slučaju. Brinemo se da sva oprema kojom opskrbljujemo naše klijente bude trenutačno najbolja u svijetu te da su proces opskrbe i ostale usluge na najvišoj razini.

SGS-ISO_Logo

Sustav kvalitete ISO 9001:2008

Potvrda kvalitete procesa

Posao nam je često daleko od svjetala pozornice. Uspješno poslovanje naših klijenata i njihovo zadovoljstvo je skoro naša jedina potvrda. Naša referentna lista je tako stvarni pokazatelj kvalitete naših proizvoda i usluga. Održati povjerenje klijenata naš je krajnji cilj, a certifikati su samo pisane manifestacije postignutog uspjeha.

screen-1

Povežimo se već danas!


Trebate li izraditi veliki sustav ili odabrati optimalan UPS za svoje računalo? Možda samo trebate savjet?
Obratite nam se s povjerenjem!

Najmanje što možete očekivati od nas je da ćemo dati sve od sebe. Otkrijte u nama pouzdanog partnera, nekoga kome je stalo i tko Vam je stalno na raspolaganju.

logo-62