Elektroagregati

Sigurnost i kontinuitet

Tihi, izdržljivi, raznih izvedbi, različitih raspona snage i performansi. Koristimo ih kao stacionarna rješenja i rezervna napajanja pri osiguravanju proizvodnih procesa, opreme i uređaja od prekida mrežnog napajanja. Mogu se pronaći u bolnicama, kontrolama leta, podatkovnim centrima ili proizvodnim pogonima, svugdje gdje prekid opskrbe električnom energijom može dovesti do velike štete ili ugrožavanja zdravlja i života ljudi.

Mobilne varijante ovih uređaja mogu napajati gradilišta, privremene pogone, sportske ili druge javne manifestacije na otvorenom, uglavnom u nedostatku javne opskrbne mreže ili kvarova na njoj.

Pouzdanost i nemjerljiva ušteda


Za sve Vaše potrebe do 2.500 kVA

Alternativa bez alternative


Jamstvo profesionalnosti

Nudimo agregate kvalitetom dokazanog proizvođača Green Power, a pogon tih agregata čine motori poznatih svjetskih proizvođača (Iveco, Perkins, Volvo Penta, Cummins, MTU, Mitsubishi, Deutz, Yanmar, Honda i dr.). Osim po snazi razlikuju se i po izvedbi – zatvoreni u kućištu, otvoreni ili mobilni. U kombinaciji s UPS uređajima čine izuzetno siguran sustav neprekidnog napajanja. Za sve isporučene agregate nudimo sustav servisa i održavanja.

screen-1

Povežimo se već danas!


Trebate li izraditi veliki sustav ili odabrati optimalan UPS za svoje računalo? Možda samo trebate savjet?
Obratite nam se s povjerenjem!

Najmanje što možete očekivati od nas je da ćemo dati sve od sebe. Otkrijte u nama pouzdanog partnera, nekoga kome je stalo i tko Vam je stalno na raspolaganju.

logo-62