Tehnološka rješenja

Za osiguranje bogatog prinosa

Svjedoci smo sve sušnijih sezona u kojima se događaju značajni razmaci između dostatnog prirodnog kišenja, što se može izuzetno nepovoljno odraziti na rezultate žetve ili berbe. Navodnjavanje tako postaje „nasušna“ potreba, posebno u periodima kada je moguća najveća redukcija prinosa zbog deficita zemljišne vlage.

Predstavljamo Vam sustave za navodnjavanje kišenjem talijanskog proizvođača Idrofoglia. Ovi kvalitetni samohodni sektorski „Tifon“ raspršivači su primjenjivi za većinu ratarskih, krmnih, povrćarskih i voćarskih kultura. Daju dobre rezultate u prinosu kulture u odnosu na cijenu, troškove energenata i vrijednost uloženog ljudskog rada potrebnog za upravljanje sustavom. Pogodni su također za sve vrste i veličine terena, pa i u plastenicima i staklenicima.

Specijalisti smo u pružanju pouzdanosti


Navodnjavanje usjeva nije izuzetak, ono je također jedna vrsta napajanja

Željena klima na Vašem polju


Sa dobrog izvora

Zaštitite svoja ulaganja i uložen trud kvalitetnim rješenjima. Umanjite negativne učinke suše na volumen i kvalitetu uroda, te uvećajte one pozitivne.

U ponudi su uređaji optimizirani za sve Vaše potrebe, pogodni malim individualnim parcelama ili velikim otvorenim površinama. Za raspršivanje vode mlaznicama ili s kišnim krilom, s ugrađenim pumpama i pogonskim agregatima. Uz korištenje velikog broja priključaka i pribora sustavi postaju još prilagodljiviji.

U skladu s Vašim specifičnim potrebama i zahtjevima savjetovat ćemo Vas oko odabira odgovarajuće opreme i pribora.

Adeo vam nudi: agregate za struju (bešumni, dizel, benzin); neprekidna napajanja - ups, baterije i sustave za navodnjavanje

Povežimo se već danas!


Trebate li navodniti vrt, vinograd, nasad jagoda ili nepregledno polje kukuruza.
Obratite nam se s povjerenjem!

Najmanje što možete očekivati od nas je da ćemo dati sve od sebe. Otkrijte u nama pouzdanog partnera, nekoga kome je stalo i tko Vam je stalno na raspolaganju.

logo-62